Vacature kinderdagverblijf AnneMoon.

Functieomschrijving

Sinds 27 augustus 2018 heeft Kinderdagverblijf AnneMoon haar deuren geopend. Wij zijn gevestigd in een deel van het voormalige schoolgebouw ‘De Wissel’ in Mariënberg. In de ruime en lichte ruimtes hebben onze kinderen veel mogelijkheden om lekker te spelen en bewegen. Zowel binnen als buiten. Door het toenemende aantal kinderen zijn wij voor onze buitenschoolse opvang op zoek naar een

 

Pedagogisch medewerker Buitenschoolse opvang

 

Wat ga je doen?
Als pedagogisch medewerker buitenschoolse opvang, zorg je voor een huiselijke sfeer, waarin kinderen zich veilig voelen. Kinderen veilig naar school brengen en halen behoort tot een belangrijke taak. Je houdt de kinderen en de groep in de gaten en zorgt ervoor dat ieder kind zich gezien voelt. Je overlegt met collega’s en zorgt voor een goede overdracht naar ouders. Daarnaast draag je zorg voor de inventaris en de ruimtes, waarbij je lichte huishoudelijke taken verricht.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste en vrolijke collega die ons team komt versterken. Iemand die vertrouwen en rust uitstraalt, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en die een creatieve inbreng heeft in de ontwikkeling van een programma voor de buitenschoolse opvang. Vanzelfsprekend heb je een grote passie voor werken met kinderen van 4 tot 12 jaar maar je kunt ook goed uit de voeten met jongere kinderen, mocht dit voor inval eens nodig zijn. Je hebt geen afwachtende houding en je bent een echte aanpakker. Ook ben je leergierig en voel je je thuis in een startend en groeiend bedrijf. Je beschikt over diploma’s die je gekwalificeerd maken om te werken in een kinderopvang, een rijbewijs en een EHBO certificaat.
Op dit moment zoeken wij een flexibel inzetbare oproepkracht. Het aantal inzetbare uren zal variëren per week.

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Mail ons dan jouw motivatie en C.V. voor 31 oktober 2020.