Vacature kinderdagverblijf AnneMoon.

Sinds 27 augustus 2018 heeft Kinderdagverblijf AnneMoon haar deuren geopend. Wij zijn gevestigd in een deel van het voormalige schoolgebouw ‘De Wissel’ in Mariënberg. In de ruime en lichte ruimtes hebben onze kinderen veel mogelijkheden om lekker te spelen en bewegen. Zowel binnen als buiten. We gebruiken de methode ‘Peuterplein’ om aansluiting te bieden aan onze wensen en ideeën voor de ontwikkeling van jonge kinderen. Bij Kinderdagverblijf AnneMoon stimuleren wij de allerkleinsten in hun ontwikkeling op het gebied van taal, motoriek, voorbereidend rekenen en muziek. Daarnaast blijft er ook nog veel ruimte over om zelf invulling te geven aan het begeleiden van kinderen in hun ontwikkeling. Door het groeiende aantal kinderen zijn wij op zoek naar een

Pedagogisch medewerker Kinderopvang

 

Wat ga je doen?
Als pedagogisch medewerker zorg je voor een huiselijke sfeer, waarin kinderen zich veilig voelen. Je houdt de ontwikkeling van de kinderen en de groep goed in de gaten, dus het is belangrijk om oplettend en alert te zijn. Als er problemen zijn, overleg je dat met je collega’s of de ouders. Ook als ouders vragen hebben kunnen ze bij jou terecht. Daarnaast draag je zorg voor de inventaris en de ruimtes, waarbij je lichte huishoudelijke taken verricht.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste en vrolijke collega die ons team komt versterken. Iemand die vertrouwen en rust uitstraalt en groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft . Vanzelfsprekend heb je een grote passie voor werken met kinderen van 0 tot 12 jaar. Je hebt geen afwachtende houding en je bent een echte aanpakker. Ook ben je leergierig en voel je je thuis in een startend en groeiend bedrijf. Je bent inzetbaar op de babygroep, peutergroep en buitenschoolse opvang. Je beschikt over diploma’s die je gekwalificeerd maken om te werken in een kinderopvang, een rijbewijs en een EHBO certificaat.
Op dit moment zoeken wij een flexibel inzetbare oproepkracht. Het aantal inzetbare uren zal variëren per week.  Wij verwachten voorlopig 20 tot 24 uren per week aan te kunnen bieden. Dit aantal kan in de loop van de tijd oplopen als dit gewenst is.

Enthousiast geworden?
Stuur je motivatiebrief en C.V. naar info@kinderdagverblijfannemoon.nl  voor 4 april 2021.