Locatie kinderdagverblijf AnneMoon.

AnneMoon Mariënberg

De babygroep en peutergroep zijn gevestigd in een deel van het voormalige schoolgebouw ‘De Wissel’ in Mariënberg. De groepsruimtes zijn erg ruim. Daarnaast zijn er een ruime hal, meerdere kleine slaapkamers en een aangrenzend buitenspeelterrein. Alles is overzichtelijk en gezellig ingericht zodat de kinderen zich thuis voelen bij ons!

De buitenschoolse opvang bevindt zich in de naastgelegen Regenboogschool. Daar hebben we een groepslokaal en ruim plein om op te spelen. Daarnaast kunnen we gebruik maken van de gymzaal. Hier wordt minstens één keer per week sport BSO aangeboden.

 

AnneMoon Bergentheim

In Bergentheim is ons kinderdagverblijf gevestigd in een voormalig kerkgebouw. Deze is volledig naar eigen wens en inzicht omgebouwd tot kinderopvang. Op de benedenverdieping zijn de babygroep en peutergroep met meerdere kleine slaapkamers, verschoonruimte en ruime hal. Boven is ruimte voor de buitenschoolse opvang in een grote groepsruimte met ruime hal. Ook hier zijn de ruimtes zo ingericht dat het knus en huiselijk aanvoelt zodat kinderen zich thuis voelen bij ons.

Buiten is een ruim plein met meerdere speel-, beweeg- en ontdekmogelijkheden voor zowel jong als oud.

 

Veel foto’s zijn te vinden op onze facebook en instagram pagina.

Hey! Ik ben Robbie de hond.

Ik vind het heel fijn om lekker te kunnen

rennen, dollen, spelen en springen.

Houden jullie hier ook zo van?

 

Bij kinderdagverblijf AnneMoon is ruimte genoeg voor ons allemaal!